Skip to content (Press Enter)
logo

SVOJCHEF.SI

sam SVOJ CHEF najboljsi SI

  • Tip jedi
  • Vrsta kuhinje
  • Zakaj?
  • Vrsta jedi
  • Sestavine
  • samo Tvoja kuharca
logo

SVOJCHEF.SI

sam SVOJ CHEF najboljsi SI

  • Tip jedi
  • Vrsta kuhinje
  • Zakaj?
  • Vrsta jedi
  • Sestavine
  • samo Tvoja kuharca
logo

SVOJCHEF.SI

sam SVOJ CHEF najboljsi SI

  • Tip jedi
  • Vrsta kuhinje
  • Zakaj?
  • Vrsta jedi
  • Sestavine
  • samo Tvoja kuharca
Domov/Recipes

Grčija

Za starogrško kuhinjo je bila značilna varčnost in je temeljila na “sredozemski triadi”: pšenica, oljčno olje in vino , pri čemer se je redko uživalo meso, pogostejše pa so bile ribe. Ta trend v grški prehrani se je nadaljeval na Cipru in spremenil šele pred kratkim, ko je zaradi tehnološkega napredka meso postalo bolj dostopno. Vino in oljčno olje sta bila vedno njen osrednji del, širjenje grozdja in oljk v Sredozemlju in širše pa je povezano z grško kolonizacijo

Showing: 1 - 1 of 1 Articles
pinit
0 Dodaj med priljubljene
za več oseb M mesne jedi

16.9. Musaka z mesom in gobami

Intermediate
© Copyright 2023 SVOJCHEF.SI. Vse pravice pridržane.Pravilnik o zasebnosti
  • Tip jedi
  • Vrsta kuhinje
  • Zakaj?
  • Vrsta jedi
  • Sestavine
  • samo Tvoja kuharca
×

Log In

Forgot Password?

Not registered yet? Create an Account